19 Aralık 2009 Cumartesi

gülüşlerine göre insan türleri

1. Gülerken koca göbeğini hoplata hoplata gülen insanlar: Genelde temiz yüzlü, tatlı insanlardır. Cana yakındırlar. %67 sinin dişleri takmadır. Fakat sinirlenince çok çabuk parlarlar. Olmadık şeylere ağlayan tipler de olabilir aralardında.

2.Gülerken ağzını bile açmadan ve ses çıkarmadan sadece :) diye gülen insanlar: Bu insanlar ne kadar komik bir olay olursa olsun sadece yüzlerine gülücük maskelerini takarlar ve öyle gülerler. Kalabalık bir masada, çok çabuk dikkat çekerler. Çünkü masadaki diğer insanlar feci komik bir şeye hep bir ağızdan "rooooaaarrr" giye gülerken o bir köşede sadece tebessüm etmektedir. İşte o masadaki en kötü niyetli insan odur. Genelde içinden "hah-hah çok komik di mi gerizekalılar" şeklinde cümleler geçirir, tebessüm ederken. Gülmediğini anlayan biri ona "noldu kardeş moralin mi bozuk" der ve o da ilk defa ses çıkararak güler ve "yok yahu nolsun takılıyoruz" der. Bu tip insan türü acilen postalanmalıdır. (not: bu insanlar genelde el sıkışırken elinizi kavramazlar bile)

3. Gülerken ağzını yırtacak kadar açan fakat, gülme sesi olarak boğaz hırıltısını kullanan insanlar:
Bu insanlar genelde çok eğlenceli insanlardır. Ota boka gülerler ve karşısındaki insanları da çok güldürürler. Kendinden emindirler. Söyledikleri her söz içtendir. İnsanların gözlerinin içine bakarak konuşurlar. Bu insan nerdeyse, orada hoşluk vardır.

4. Gülerken, yanındakini tırmalayan-sıkan, yakınında insan yoksa türlü cisimleri tekmeleyen insan tipi:
Bu insanlar, dikkati üzerine çekmeyi seven insan şeklidir. Hayatı dalgaya alan tipler olarak görünseler de aslında geçmişte hayatın tokadını yemişlerdir. Ortalığı yıkmaları, o anı doyasıya yaşamak istediklerini gösterir. Bu gülme stili kullanan insanın gerçekçi olup olmadığını şu şekilde anlarız. Gülerken gözleri yaşarıyor hatta ağlıyor ve gülerken kıpkırmızı oluyorsa o insana hemen sarılınız.

5.Bu gülme tarzı, kadınlarda tizzzz bir kahkaha, erkeklerde duvar inleten bir gürültü şeklinde görülür: Kahkaha sahibi genelde ortamdaki tüm gülme seslerini bastırır. Bir mekanda oturuluyorsa mutlaka başka masalar masanıza tip tip bakar, ve bu zat-ı alinin arkadaşları kendisine sürekli "yavaş gül lan/kız" derler. Bu insan türü gülerken aynı anda etrafı kolaçan eden bakışlar fırlatır. Emin olun ki o bakışların anlamı kaç kişinin ona baktığını saptamaktır. Eğer az kişi bakıyorsa, bir daha ki espride iyice kıçını yırtar. İşte bu insanlardan gani gani kaçınız. Egolarından ölmek üzere olan insan tipiyle karşı karşıyasınız. 3. kez "yavaş gül" dediğiniz takdirde egolarını üstünüze kusabilirler.
*Dip not: bu gülme stili, daha kişilikleri ve aynı zamanda gülmeleri oturmamış, hep kendisinden büyük insanlarla takılan zatlarda görülebilir. Büyüyünce ya madde 3'e ya da bu maddedeki abi-ablalarına dönüşürler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder